Berichten archief

Winnerteamnieuws schooljaar 2016-2017

Best collega’s

Het einde van het schooljaar nadert, de Winnerteam trajecten van dit jaar zijn bijna afgerond. We willen jullie erop wijzen dat het al mogelijk is om leerlingen voor het nieuwe schooljaar aan te melden. Op die manier bespoedigen we de doorstroom en kan er na de zomer direct gestart worden. Winner staat na zo’n vakantie altijd te popelen om weer met de kinderen aan de slag te gaan.

Afgelopen jaar zijn er een aantal dingen veranderd binnen het Winnerteam en ook komend schooljaar zullen we verder onderzoek doen om het Winnerteam te verbeteren. Zo richten we ons onder andere op het vergroten van de betrokkenheid van ouders, leerkrachten en intern begeleiders. Daar zullen jullie vast nog meer over gaan horen. Bij eerdere trajecten werd er enthousiast gereageerd op de mogelijkheid leerlingen individueel te laten deelnemen (vijf sessies). Daar gaan we volgend schooljaar mee door. Ook heeft Yvette afgelopen jaar haar Post-HBO opleiding coachen met paarden afgerond.

20160411_143225Wil je meer weten over de inhoud, planning of geschiktheid van het Winnerteam, kun je contact opnemen met Yvette.

 

Uitgelicht
Regioacademie R&D
Contact

EC Rotonde
Dr. Hiemstralaan 77
4205 KK Gorinchem
0183-624915

Meer contactgegevens

Hou mij op de hoogte

Informeer me met nieuws