Berichten archief

Ervaringen

“Het Winnerteam heeft mij geholpen met dingen op te bouwen. Het helpt heel erg je kan goed praten en alles zeggen. Jij kiest waar je voort wilt werken en dan gaat ze je helpen, natuurlijk doet zij niet alles jij zelf doet ook heel veel  Mijn ervaring met het Winnerteam is heel fijn en goed, het heeft me erg geholpen. Ik denk dat dit veel mensen kan helpen als ze ergens mee zitten of moeilijk vinden om te doen/zeggen. Mij heeft het erg geholpen.”
– Josephine

“Josephine had vorige jaar een lastige periode. Ze liep tegen een aantal zaken aan en wilde hieraan bouwen. Het Winnerteam heeft hier een hele mooie rol in gespeeld. Het paard is een prachtige metafoor omdat hij exact het gevoel weerspiegeld. Winner is een heerlijk eigenwijs paard die graag zijn eigen gang gaat maar ook heel graag leiding wil krijgen. Maar dan moet jij dat wel aangeven. Josephine heeft hierdoor geleerd zelf keuzes te maken, duidelijk aan te geven wat zij wel en niet wil. Dat leidt tot meer zelfvertrouwen en dat is fijn. De begeleider van Winner, Yvette, is een hele kundige en lieve coach. Ze geeft kinderen de ruimte om zichzelf te ontdekken, zelf te onderzoeken wat wel en niet werkt. Het leereffect is daardoor nog groter. Een kind groeit nog meer als hij/zij zelf heeft ontdekt en ervaart wanneer iets werkt. Daarnaast is Yvette een echte vertrouwenspersoon voor de kinderen. Ze is geduldig en laat het kind zichzelf zijn en dat is heel fijn.”
– Moeder van Josephine

“Bij het Winnerteam leert het kind inzicht in zichzelf te krijgen waardoor het sociaal vaardiger wordt. Het kind voelt zich daardoor competenter.”
Intern begeleider

Uitgelicht

Regioacademie R&D

Contact

EC Rotonde
Dr. Hiemstralaan 77
4205 KK Gorinchem
0183-624915

Meer contactgegevens

Hou mij op de hoogte

Informeer me met nieuws