Berichten archief

Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

Beste collega’s,

Contacten met NSGK

Het Expertise Centrum Rotonde zal een film uit gaan brengen over het verloop van leerlingen met een beperking in het reguliere onderwijs en de overgang naar het voortgezet onderwijs. Op deze manier zijn we in contact gekomen met de NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Deze stichting zet zich in voor het welzijn van kinderen met een handicap.

Samenwerking NSGK en EC Rotonde

We kwamen erachter dat er in Gorinchem echter geen collecte meer gelopen werd, omdat hier niet voldoende collectanten voor aanwezig zijn. Bij deze wil ik dan ook een oproep doen aan alle mensen die in de periode 11 t/m 16 november de handen uit de mouwen willen steken om een mooi bedrag voor onze projecten en het NSGK binnen te halen. Als jullie deel willen nemen kunnen jullie dan je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres in een mailtje naar mij toe sturen? Kunt u zelf niet maar kent u mensen in Gorinchem en omstreken,  die dit wel willen/kunnen doen dan wil ik deze personen graag benaderen.

Opbrengsten

Zoals jullie weten worden er verschillende projecten via het Expertise Centrum aangeboden, waaraan leerlingen met een beperking deelnemen. De NSGK wil deze projecten helpen door ze 50% van de opbrengst van de collecte te schenken. Zodoende wordt de opbrengst verdeeld over landelijke projecten voor gehandicapten en de regionale/plaatselijke projecten zoals het Winnerteam, Lunchcafé, G-voetbalschool, etc.

Alvast bedankt voor de moeite,

Janine Vogel

j.vogel@ec-rotonde.nl

06-51954497

Uitgelicht
Regioacademie R&D
Contact

EC Rotonde
Dr. Hiemstralaan 77
4205 KK Gorinchem
0183-624915

Meer contactgegevens

Hou mij op de hoogte

Informeer me met nieuws